Кількість
|
Вартість
|
||
|
окремостояча кухня з керамічною плитою, ширина 90 см
- нержавіюча сталь
- тип варильної поверхні: керамічна
- тип духовки: електрична
багатофункціональна духовка:
енергетичний клас: A
9 функцій
Ємність: 70 літрів
електронний годинник і програматор
Термо-циркуляційний вентилятор
самоочищаються каталітичні пластини
Барбекю
нижній ящик
керамічна плита:
5 зон нагріву
індикатори залишкового тепла
керамічне скло BLACK Suprema
основна духовка
верхній і нижній нагрівач:
включення цих двох нагрівальних елементів використовується в традиційній випічці, придатної для приготування страв, що вимагають делікатного нагрівання, наприклад, випічка торта. Духовку слід попередньо розігріти до необхідної температури, а блюдо розташований посередині. Це метод, який найкраще підходить для великих окремих тістечок.
ВЕНТИЛЯТОР, верхній і нижній обігрівач:
нагрівачі в поєднанні з вентилятором забезпечують рівномірну температуру по всій камері. Це метод зі схожими ефектами для традиційної випічки. Менш ефективний, ніж використання вентилятора і 3-х обігрівачів. Найкраще підходить для випічки тортів.
ВЕНТИЛЯТОР і нагрівач ГРИЛЯ:
випікання з цією функцією має відбуватися при закритих дверцятах. Вентилятор одночасно пом'якшує сильне нагрівання гриля забезпечує ідеальне приготування на грилі без необхідності перевертати запечені продукти. Отримуємо ідеально обсмажене блюдо, в той же час соковитий. Для досягнення найкращого результату випікайте на двох верхніх полицях. Низ духовки в цей час може бути використовується для розігріву інших страв.
елемент ГРИЛЯ:
функція використовується для швидкого нагріву. Для досягнення найкращих результатів розміщуйте дрібні предмети на верхній полиці посуд більшого розміру-внизу (наприклад, м'ясо або ковбаса). Для досягнення найкращих результатів при закритих дверцятах, якщо не вказано в рецепті пропонує інше.
ВЕНТИЛЯТОР, нижній нагрівач:
додавання нижнього нагрівача до примусової циркуляції підвищує температуру нижньої частини продукту, роблячи його більш ефективним. запікати всередині, не підрум'янюючи поверхню.
ВЕНТИЛЯТОР, кільцевий і нижній обігрівач:
при додаванні нижнього нагрівального елементу до дна страви підводиться додаткове тепло, необхідне для його нагрівання.
ВЕНТИЛЯТОР, кільцевий обігрівач:
нагрівач і вентилятор забезпечують рівномірну температуру у всій камері, на всіх полицях. Протягом більше 20 хвилин підігрівати духовку не потрібно. Це метод дачі економія енергії, більш короткий час нагріву. ідеально підходить для розігріву холодних страв.
розморожування:
після вибору цієї функції пристрій відключає нагрівачі, навіть якщо встановлено термостат.
БАРБЕКЮ:
у деяких духовках з встановленим грилем ця функція в поєднанні з елементом гриля забезпечує ідеальне підрум'янювання страв