Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прилад для приготування SOUS VIDE 520 Вт HEINRICH'S HSG 8411
За допомогою приладу Sous Vide від Heinrich's, виготовленого в Німеччині, ви можете легко готувати їжу, не втрачаючи при цьому вітамінів і смаку.
Повільне приготування за низької температури не вплине на смак м'яса чи овочів. Виходить смачніше, ніж ви можете собі уявити.
Просте та зрозуміле керування пристроєм для приготування їжі SOUS VIDE
Завдяки зручному РК-екрану можна за кілька секунд зробити налаштування на пристрої.
Чи хочете ви коротку чи довгу програму, за допомогою зручної ручки можна встановити бажаний час або температуру.
Температуру можна встановити в діапазоні від 45°C до 90°C.
Є можливість встановити час до 72 годин, щоб їжа могла бути приготовлена повільно та зі збереженням усіх своїх корисних властивостей.
Кришка з міцного жаростійкого скла
Завдяки міцній скляній кришці ви завжди можете перевірити процес приготування. Навіть якщо ви хочете перервати процес приготування, ви можете спочатку перевірити через скляну кришку, чи готова страва.
Порівняння методу SOUS VIDE із традиційною сковородою
В порівнянні зі звичайною сковородою ваша їжа не тільки виглядатиме свіжішою та кращою, але ви відразу помітите різницю у смаку.
У комплекті аксесуари
Прилад для виготовлення SOUS VIDE має металевий каркас. Ви можете використовувати це, щоб щільно помістити продукти в скороварку. Це полегшує процес приготування.
Місткість: 8,5 л
Потужність: 520 Вт
Визначити час повного приготування їжі методом SOUS VIDE є досить просто, оскільки вода має постійну температуру. На приготування шматка м'яса товщиною 2,5 см витрачається близько години, наступні 2,5 см – це додаткові 2 години. При використанні методу SOUS VIDE немає можливості переготувати їжу, витримуючи її 2-3 години. Більше часу приготування, ніж рекомендоване, немає великого значення.
Приклади рекомендацій щодо вибору часу
-
Ніжна яловичина: від 30 хвилин до 4 годин
-
Жорстка яловичина: від 3 до 24 годин
-
Ніжна свинина: від 45 хвилин до 8 годин
-
Жорстка свинина: від 3 до 48 годин
-
Куряче м'ясо: від 30 хвилин до 8 годин
-
Риба: від 10 хвилин до 3 годин
В результаті приготування методом SOUS VIDE виходить ніжна та соковита страва, повна смаку, аромату та цінних поживних речовин.
Додатковою перевагою є відсутність запахів їжі, що розповсюджуються на кухні або по всій квартирі.
Така дрібна побутова техніка для кухні є обов'язковим аксесуаром у квартирі людей, що надають великого значення тому, що вони їдять.
Безперечною перевагою також є електронний дисплей, який дозволяє стежити за тим, чи йде приготування їжі за планом.