Повністю автоматична вакуумна система для вакуумування харчових продуктів: природне зберігання без консервантів
Корпус з нержавіючої сталі з чорним лаком-підходить для комерційного використання
Сильний вакуумний насос, 20 л/хв. - максимальний вакуум -0,9
Бар безпечне ущільнення, включаючи подвійний зварний шов-ширина 40 см
Інтегрований тримач рулонів для професійного рулону фольги CASO XXL складаний ніж для різання рулонів фольги
Цифрова індикація процесу і м'який дотик
Регульований час термозварювання-ідеальна функція вакууму для вологої або сухої їжі
Регульована інтенсивність вакууму-ідеально підходить для м'якої та м'якої їжі. Імпульсна функція: Ручне управління роботою вакууму, управління процесом вакууму.
Функція маринування: м'ясо або риба можуть бути швидко мариновані в найкоротші терміни в комбінації з вакуумним контейнером. Пори відкриваються і закриваються знову за допомогою автоматичного відліку часу вакууму.
Функція вакуумного контейнера: пилососити гладкі продукти або супи в контейнерах
Кожна одиниця з 1 професійним рулоном фольги 40 x 600 см, 10 штук професійних вакуумних пакетів 20 x 30 см і 30 x 40 см
Характеристики
розміри (ШхВхГ): 520x150x290mm
Вага: 5,7 кг
Напруга: 220-240 В~, 50 Гц
Потужність: 200 Вт