Кількість
|
Вартість
|
||
|
Су-вид & mdash; (від фр. sous-vide , "під вакуумом") - метод приготування їжі при якому м'ясо, риба або овочі повільно готуються при низьких температурах. Перед приготуванням продукти поміщаються в пластиковий пакет, з якого викачується повітря за допомогою вакуумного насоса, після чого їжа готується у воді при постійній температурі в межах від 45 до 90 °C. Завдяки цьому страви пастеризуються і термін їх зберігання збільшується.
апарат Су Вид PC-SV 1112 від німецької компанії Profi Cook потужністю 520 Вт в корпусі з високоякісної нержавіючої сталі, оснащений місткою чашею з внутрішнім антипригарним покриттям об'ємом 8 літрів і за допомогою вакуумування в пакети страв, дозволить зберегти оригінальний смак і аромат готуються інгредієнтів (прилад для вакуумної упаковки купується окремо).
при додаванні таких складових, як спеції або трави в пакет, смак стає більш інтенсивним. Приготування ведеться при точно заданій температурі від 45 до 90°C з точністю +/- 0.5°C. ви зможете встановити таймер приготування від 2 до 72 годин.
на що йде в комплекті підставці можна розмістити до 3 окремих запаяних пакетів (наприклад, зі стейками). Завдяки використанню підставки забезпечується те, що кожен пакет буде оточений водою. Для зручності при роботі з пристроєм, в поставці йдуть і щипці.
Відправка даного товару здійснюється з нашого складу у Польщі, час доставки до Вас складає приблизно 8 робочих днів.