Дуже міцна та стійка до розриву плівка товщиною 150 мкм. Рифлена структура пакета для створення вакууму. Міцний та надійний шов. У комплекті стікери з QR-кодом для маркування. Вітаміни та мінерали зберігаються довше. Плівка без BPA. Захищає продукти від морозного опіку та втрати аромату. Можливе багаторазове використання та миття в ГСМ. Приготування продуктів при 100 ° C максимум 4 години і в НВЧ до 70 ° C. Ідеально підходить для Sous Vide. Підходить для всіх безкамерних вакуумних пакувальників
Розміри (BxL): 20x600 см
- Пакети для вакуумування продовжують термін зберігання продуктів завдяки тому, що у вакуумному середовищі різко знижується можливість розвитку шкідливих мікроорганізмів та бактерій. Вакуумні пакети зберігають свіжість, аромат, смак та колір продуктів.
- Пакети CASO Сертифіковані та Безпечні для здоров'я. Виготовлені з багатошарового міцного матеріалу можуть використовуватися в мікрохвильовій печі, захищають продукти від морозного опіку при зберіганні в морозильній камері.
- З пакетами для вакуумування зручно зберігати свіжі овочі та фрукти, невикористані продукти, напівфабрикати, маринувати м'ясо та рибу, робити заготовки.
- Процес пакування легкий і займає небагато часу.
- Одним із плюсів вакуумування є доступність приготування страв методом Су-От. Інноваційний спосіб приготування полягає в тому, що їжа готується під впливом гарячої води невисокої температури (зазвичай вона не перевищує 70 ° С) в пакеті. Така температура води та водночас відсутність її роботи з комерційними продуктами зберігає всі корисні речовини та робить страву дуже ніжною та соковитою.