⭐ Товщина матеріалу 150 мкм : Особливо міцна і стійка до розриву - навіть при роботі з гострими предметами, такими як кістки.
⭐ Стабільна ребриста структура: 100% ароматостійкість.
⭐ Захист від морозних опіків.
⭐ Більш тривалий термін зберігання продуктів: до 8 разів довше у свіжому вигляді.
⭐ Можна використовувати в мікрохвильовій печі (до 70 °C або 8 хвилин при потужності 950 Вт).
⭐ Можна мити в посудомийній машині та багаторазового використання.
⭐ Підходить для су-виду: витримує приготування при температурі до 100 °C, макс. 8:00
⭐ З безкоштовними наклейками Food Manager для організації та зберігання їжі.
Розміри (BxL): 27,5x600 см
Пакети для вакуумування продовжують термін зберігання продуктів завдяки тому, що у вакуумному середовищі різко знижується можливість розвитку шкідливих мікроорганізмів та бактерій. Вакуумні пакети Зберігають свіжість, аромат, смак та колір продуктів.
Пакети CASO Сертифіковані та Безпечні для здоров'я. Виготовлені з багатошарового міцного матеріалу, що можуть використовуватися в мікрохвильовій печі, захищають продукти від морозного опіку при зберіганні в морозильній камері.
З пакетами для вакуумування зручно зберігати свіжі овочі та фрукти, невикористані продукти, напівфабрикати, маринувати м'ясо та рибу, робити заготовки.
Процес пакування легкий і займає небагато часу.
Одним із плюсів вакуумування є доступність приготування страв методом Су-Вид. Інноваційний спосіб приготування полягає в тому, що їжа готується під впливом гарячої води невисокої температури (зазвичай вона не перевищує 70 ° С) в пакеті. Така температура води і одночасно відсутність її прямого контакту з продуктами зберігає всі корисні речовини та робить страву дуже ніжною та соковитою.